Την πρόταση συνεργασίας του προέδρου του Επιμελητηρίου απέρριψε ο συνδυασμός του απερχόμενου προέδρου.

Με μοναδικό θέμα την εκλογή προέδρων και αντιπροέδρων των τμημάτων του Επιμελητηρίου Χανίων συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης 7 Μαρτίου το ΔΣ του φορέα.

Στην σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Χανίων αναφέρονται και τα εξής: “Ο κ. Ροκάκης λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας πρότεινε συνεργασία στο σώμα λέγοντας χαρακτηριστικά «Από την αρχή ως συνδυασμός και ως νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου δώσαμε δείγματα γραφής σε ότι αφορά τη συνεργασία που επιδιώκουμε να έχουμε. Για το λόγο αυτό προτείνω στα μέλη του ΔΣ και κυρίως στους συναδέλφους του συνδυασμού του απερχόμενου προέδρου, να αναλάβουν αναπληρωτές πρόεδροι σε όλα τα τμήματα του Eπιμελητηρίου ή ακόμα αν επιθυμούν ένα μέλος τους να αναλάβει την προεδρία του τμήματος υπηρεσιών».

Την πρόταση συνεργασίας του κ. Ροκάκη απέρριψε ο συνδυασμός του κ. Μαργαρώνη με αποτέλεσμα να διεξαχθεί κανονικά η εκλογική διαδικασία από την οποία στο Τμήμα μεταποίησης πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Ανδρέας Φυντικάκης με αναπληρωτή πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Πατεράκη, ενώ για τα τμήματα υπηρεσιών και τουρισμού έγινε κλήρωση έπειτα από ισοψηφία.

Τα αποτελέσματα στα δύο τμήματα έχουν ως εξής: 

Τμήμα Υπηρεσιών
Πρόεδρος: Ευστράτιος Κουρουπάκης 
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Γεώργιος Ζυμβραγάκης 

Τμήμα Τουρισμού
Πρόεδρος: Νίκος Σεληνιωτάκης 
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αντώνιος Ροκάκης 

Σε ότι αφορά το Εμπορικό τμήμα τα αποτελέσματα είχαν βγει μετά την σχετική διαδικασία από την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία αναδείχθηκαν, πρόεδρος η κ. Θεοδώρα Κυριακάκη με αναπληρωτή πρόεδρο τον κ. Χρήστο Τσοντάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα και της κλήρωσης δικαιώνει τον κ. Ροκάκη, ο οποίος για ακόμη μια φορά έδειξε πλήρη διάθεση συνεργασίας, κάτι που ωστόσο δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του συνδυασμού του κ. Μαργαρώνη.”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook