Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Εταιρείας Κρήτικών Ιστορικών Μελετών

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 έγινε στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης η Γενική Συνέλευση της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών. Εκ μέρους του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ.Ι.Μ. ο πρόεδρος κ. Αλέξης Καλοκαιρινός παρουσίασε τον απολογισμό της τριετίας 2015-2017.

Στη συνέχεια αναγνώσθηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον κ. Μανόλη Βασιλάκη, εγκρίθηκε ο Απολογισμός του 2017 και ψηφίσθηκε ο Προϋπολογισμός του 2018. Επίσης, εγκρίθηκε η τροποποίηση του Καταστατικού της Ε.Κ.Ι.Μ.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, που διενήργησε τριμελής Εφορευτική Επιτροπή υπό την προεδρία του δικηγόρου κ. Γιάννη Σερπετσιδάκη, όπως είθισται.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Κ.Ι.Μ. συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος: Αλέξης Καλοκαιρινός, Καθηγητής Γενικής Γλωσσολογίας, Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Αντιπρόεδρος: Κλαίρη Μιτσοτάκη, Συγγραφέας

Γενική Γραμματέας: Λένα Τζεδάκη-Αποστολάκη, Φιλόλογος – Ιστορικός, Επίτιμη Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων

Ταμίας: Αργυρή Γαλενιανού, Οικονομολόγος

Μέλη:

Εύα Γραμματικάκη, Αρχαιολόγος, Επίτιμη Διευθύντρια του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Κρητολογικών Σπουδών

Γωγώ Μοσχόβη, Αρχαιολόγος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου

Γιώργος Νικολακάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή της Ε.Κ.Ι.Μ. απαρτίζεται από τους κκ. Μανόλη Βασιλάκη, Ξενοφώντα Λήμνιο και Γιάννη Χλουβεράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook