Μια συγκινητική ιστορία αφοσίωσης μέχρι τέλους σε νοσοκομείο 

Εδώ και τέσσερις μήνες, ο εικονιζόμενος σκύλος περιμένει καρτερικά έξω από το νοσοκομείο Santa Casa de Novo Horizonte, στη Βραζιλία. Ελπίζει, μάταια, να δει τον ιδιοκτήτη του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αυτό μαχαιρωμένος, πριν από τέσσερις μήνες, να βγαίνει. Αλλά ο άνδρας δεν ζει πια.

Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, επικαλούμενη μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, το πιστό σκυλί έφτασε στο νοσοκομείο τρέχοντας πίσω από το ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του, έναν άστεγο που είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι.

Πριν δύο μήνες, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Το σκυλί όμως δεν φεύγει. Εξακολουθεί να τον περιμένει έξω από το νοσοκομείο.

Οι εργαζόμενοι άρχισαν να του δίνουν τροφή και νερό, συγκινημένοι από την αφοσίωση και τη μάταιη αλλά τόσο επίμονη αναμονή του. Τελικά, βρήκαν κι ένα καταφύγιο ζώων, σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων, για να το φιλοξενήσει.

Κι ενώ ένας νέος ιδιοκτήτης ήταν έτοιμος να του προσφέρει νέα οικογένεια και καινούριο σπίτι, ο σκύλος το έσκασε από το καταφύγιο κι επέστρεψε στη γνώριμή του θέση, έξω από το νοσοκομείο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook