Οι εκδιδόμενες γυναίκες φοβούνται ότι θα χάσουν τις δουλειές τους

Η ιδιαίτερη επιχείρηση που επέλεξε να ανοίξει ένας 40χρονος επιχειρηματίας στο Γκέιτσχεντ της Μεγάλης Βρετανίας έχει προκαλέσει πανικό μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού, αλλά και γκρίνιες και ανησυχίες σε άλλους.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παροχής σεξουαλικών βοηθημάτων, «Lovedoll UK» άνοιξε σε μία βιομηχανική περιοχή τον πρώτο οίκο ανοχής αποκλειστικά με sex dolls.

To μότο του Γκράχαμ (δεν έδωσε το πλήρες του όνομα) είναι «δοκίμασε πριν αγοράσεις». Έχει βάλει κανονικό τιμοκατάλογο για τις υπηρεσίες της… κούκλας στα 56 ευρώ ενώ αν θελήσει κάποιος να τη αγοράσει θα πρέπει να δαπανήσει έως και 2.200 ευρώ.

«Το κάνουμε αυτό για να πείσουμε κάποιον πελάτη που είναι στο μεταίχμιο να αγοράσει μία κούκλα να το αποφασίσει», τόνισε ο Γκράχαμ στη Daily Star, ενώ πρόσθεσε ότι «από την αρχή είχαμε τεράστια ανταπόκριση».

Υπάρχει ωστόσο και ένας κλάδος εργαζομένων στη βιομηχανία του σεξ που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με μία τέτοια προοπτική. Αυτές είναι οι ζωντανές εκδιδόμενες γυναίκες, οι οποίες ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί του και του έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Ο Γκράχαμ όμως απαντά στους φόβους λέγοντας: «Έχω μιλήσει με γραφεία συνοδών που μου έχουν εκφράσει τον φόβο τους. Εγώ τους είχα ενημερώσει ότι θα έρθω στην περιοχή και ποιο ήταν το πλάνο μου. Ειλικρινά ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνονται. Αυτή η βιομηχανία χρειάζεται όραμα και αυτοί δεν το έχουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook