Την άμεση στελέχωση των περιφερειακών ιατρείων Δελιανών και Αλικιανού που έχουν μείνει χωρίς ιατρούς, ζητά με αναφορά που κατέθεσε στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο, ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης.

Παράλληλα ο Χανιώτης πολιτικός ζητά και τη μεταστέγαση του περιφερειακού ιατρείου Αλικιανού καθώς το κτήριο στο οποίο στεγάζεται είναι εντελώς ακατάλληλο από υγειονομικής και αισθητικής πλευράς.

Ο βουλευτής επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι και τα δύο προαναφερόμενα ιατρεία εξυπηρετούν πολλές κοινότητες του Δήμου Πλατανιά με υψηλό αριθμό υπερηλίκων που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα.

Με άλλη αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη, μεταφέροντας και σχετικό αίτημα του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, ζητά ίση μεταχείριση για όλους τους πληγέντες από τις χιονοπτώσεις του 2008 στο Νομό Χανίων.

Ο κ. Βαλυράκης υπογραμμίζει ότι δεν μπορούν να εξαιρούνται του ελέγχου κλιμακίων του ΕΛΓΑ οι πρώην Δήμοι Βουκολιών, Κολυμβαρίου, Πλατανιά και Μουσούρων (νυν Δήμος Πλατανιά) όταν, στους πρώην Δήμους της επαρχίας Σελίνου κλιμάκια ελεγχουν καθημερινά τις καταγραφείσες ζημιές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook