Σε ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων που παράγονται στο δήμο Φαιστού, προχώρησε η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο επίσκεψης κινέζικης αντιπροσωπείας από την επαρχεία Καντόνα.

Αντιπροσωπεία του δήμου Φαιστού, με επικεφαλής τη Δήμαρχο Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, υποδέχτηκε την κινέζικη αντιπροσωπεία που επέλεξε να επισκεφθεί οινοποιείο του δήμου και συγκεκριμένα το Κτήμα Ζαχαριουδάκη, στην Πλουτή.

Στο πλαίσιο έναρξης συζητήσεων με την αντιπροσωπεία των Κινέζων, η δήμαρχος Φαιστού, παρέδωσε μία λίστα στους εκπροσώπους και επιχειρηματίες της Καντόνα, στην οποία υπήρχε πλήρης καταγραφή όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο δήμο, με διευθύνσεις, τηλέφωνα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και όλα τα δυνατά μέσα επικοινωνίας.

Η δήμαρχος επέμεινε στην ποιότητα των προϊόντων του δήμου Φαιστού, αλλά και των Κρητικών προϊόντων συνολικά, ενώ υποστήριξε πως η Κίνα αξίζει να επενδύσει σε εισαγωγές από την Κρήτη και το δήμο Φαιστού.

Στις επισημάνσεις της η δήμαρχος πρόσθεσε, πως η λίστα επιχειρήσεων μπορεί συνεχώς να εμπλουτίζεται, ενώ τόνισε πως στους στόχους του δήμου Φαιστού, είναι όλες οι δράσεις εκείνες που θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό και άρτια οργανωμένο δίκτυο εξαγωγών.