Τελευταία ενημέρωση: 18:57

Εκδηλώθηκε φωτιά στο μηχανοστάσιο που βρίσκεται ο λέβητας του σπιτιού και δύο φιάλες προπανίου – Στο παρά πέντε απέτρεψαν την επέκταση της πυρκαγιάς στο χώρο του σπιτιού

Τρομακτικό ήταν το σκηνικό που επικράτησε σε σπίτι στον Άγ.Παύλο Αποκορώνου, καθώς λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο που βρίσκεται λέβητας και καυστήρας με φιάλες προπανίου.

Οι ένοικοι του σπιτιού βγήκαν έγκαιρα εκτός του οικήματος ενώ από την αρχή υπήρξε ανησυχία για την πιθανότητα έκρηξης των δύο φιαλων προπανίου που βρίσκονται μέσα στον καυστήρα.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς πριν την άφιξη των πυροσβεστικών οχημάτων, μια εκ των δυο φιαλών προπανίου που βρίσκονταν στον καυστήρα εξερράγη με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο σπίτι από το ωστικό κύμα.

Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από την ΠΥ Βρυσών καθώς και δύναμη από την ΠΥ Χανίων, αποτελούμενη από ένα 12τονο πυροσβεστικό όχημα.

Μέλημα των πυροσβεστών, εκτός από την κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν η αποφυγή νέας έκρηξης και για αυτό, όπως ανέφερε στο Flashnews.gr, o διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσσών, Γιώργος Μαρκουλάκης, προχώρησαν στην ψύξη της δεύτερης φιάλης με ρίψη νερού (και όχι αφρού όπως γίνεται στα πετρελαιοειδή), ενώ στο παρά πέντε απέτρεψαν την επέκταση της πυρκαγιάς στο χώρο του σπιτιού.

Τελικά η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγο πριν τις 7 το απόγευμα.

Δείτε βίντεο με εμφανή τα σημάδια της πυρκαγιάς στο σπίτι στον Αγ.Παύλο

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook