Σοβαρή ζημιά υπέστη τελικά ο Σωτήρης Νίνης, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έβγαλε ο 20χρονος διεθνής μέσος έδειξαν ρήξη χιαστών, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης!

Ο ήρωας της γαλανόλευκης στην αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστήθηκε στο 77ο λεπτό από τον Φετφατζίδη.

Η ανησυχία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού χτύπησε... κόκκινο, αφού ήδη έχουν στα... πιτς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε φιλικό του καλοκαιριού και θα επιστρέψει στην δράση κοντά στα

Ετσι, δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να μάθουν ότι ο Νίνης έχει πάθει σοβαρή ζημιά. Ωστόσο, τα... μαντάτα από το Τελ Αβίβ αργά το βράδυ της Παρασκευής (2/9) δεν ήταν καθόλου καλά για τον νεαρό παίκτη.

Ο διεθνής μέσος του Τριφυλλιού έβγαλε μαγνητική μετά τον αγώνα της Εθνικής στο Ισραήλ και σύμφωνα με όσα έδειξαν οι εξετάσεις έχει υποστεί ρήξη χιαστών!

Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για κάκωση στο γόνατο, ωστόσο οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκαν, καθώς η ζημιά που υπέστη ο Νίνης ήταν μεγαλύτερη, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχουν πειραχθεί οι χιαστοί!

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο το πρωί (3/9) ωστόσο πολύ δύσκολα θα αποφύγει τα χειρότερα. Ετσι η απουσία του θεωρείται δεδομένη για τους επόμενους μήνες με το ακριβές διάστημα να γίνεται γνωστό τις επόμενες ώρες.

Ο Νίνης θα υποβληθεί και σε νέα μαγνητική από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού την Κυριακή (4/9) στην Αθήνα, ούτως ώστε να αποσαφηνιστεί επακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο χρόνος αποθεραπείας του.

 

Πηγή: sport.gr