Ο Άρης προηγήθηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και αυτό ήταν αρκετό για να έρθει η ήττα με 3-0 παρά την πολύ καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο το έργο του Εργοτέλη στην Θεσσαλονίκη και τελικά δεν απέφυγε το… μοιραίο γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Άρη που επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια αντιστάθηκαν στο πρώτο 45λεπτο παρουσιάζοντας μια πολύ καλή εικόνα ενώ είχαν και δύο τελικές με ισάριθμα σουτ του Μπουτσάκη.

Ο Εργοτέλης του πρώτου ημιχρόνου ήταν αποφασιστικός, κρατούσε την μπάλα αποφεύγοντας παράλληλα τα αβίαστα λάθη.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος όλα κρίθηκαν όταν ο Μπουτσάκης φάνηκε να ανατρέπει το Ντούνη, σε μια φάση που πάντως θεωρείται αμφισβητούμενη. Ο Πλατέλλας το εκτέλεσε εύστοχα και από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης δεν έβγαλε ποτέ αντίδραση. Οι «κιτρινόμαυροι» οπισθοχώρησαν μην μπορώντας να κρατήσουν την μπάλα με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ στο 76′ με τον Κάσσο που διαμόρφωσε το 2-0. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Άρης ήταν μονίμως στην επίθεση και στην τελευταία φάση του ο Χαντί με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook