Σοκάρουν οι σκηνές της ταινίας μικρού μήκους που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

“Τα τροχαία είναι πληγή”. Αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, για τα τροχαία ατυχήματα.

Η ταινία δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει τους Κρητικούς σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα, προτρέποντάς τους να τηρούν τον ΚΟΚ, να μην οδηγούν χωρίς κράνος και χωρίς ζώνη ασφαλείας και να μην πιάνουν το τιμόνι έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, ή έχοντας διάθεση για τρέξιμο.

Δείτε το video:

 

Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη δημιουργία της ταινίας:

“Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, συναισθανόμενη  την τραγικότητα των τροχαίων συμβάντων που βάναυσα πλήττουν το λαό μας, πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στη δημιουργία ταινίας μικρού μήκους, σχετικά με τη λαίλαπα των τροχαίων ατυχημάτων, με τίτλο «Τα Τροχαία Είναι Πληγή!». Σκοπός αυτής της τανίας ήταν να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, αλλά και να ενώσει υπηρεσίες και φορείς σε κοινό αγώνα, ενάντια στην ανοικτή πληγή αυτή που λέγεται «τροχαία».

Η τοπική μας Εκκλησία, ευχαριστεί θερμότατα τους φορείς και τις υπηρεσίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, για τη συμμετοχή και δημιουργία της παραπάνω τανίας.

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί: το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, το ΕΚΑΒ Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου, τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και το  Εργαστήριο Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ Κρήτης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί και  συγχαίρει τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ ΤV για την υλικοτεχνικήκαι δημοσιογραφική στήριξη που ως αποτέλεσμα είχε την άρτια και επιτυχημένη παραγωγή της  παραπάνω ταινίας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook