Αυθαίρετες κατασκευές , τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, υγειονομικοί έλεγχοι και αλλα θέματα που αφορούν τον κλάδο τα θέματα της σύσκεψης

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 7μμ, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου(αίθουσα ΚΑΡΟΥΖΟΥ).

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τον κλάδο (αυθαίρετες κατασκευές , τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, υγειονομικοί έλεγχοι κλπ)

Η συμμετοχή των  Επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Επισιτισμού και της Εστίασης κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική.

Στη σύσκεψη έχουν καλεστεί και πρόκειται να παραβρεθούν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καραντινός, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού κα Αρχοντάκη, ο Προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παττακός, ο Διευθυντής Πολεοδομίας Ηρακλείου κ. Φουρναράκης, ο Προϊστάμενος Παλαιάς πόλης και  Ενετικών τειχών κ. Ταβερναράκης , η Προϊσταμένη της  Εφορίας Αρχαιοτήτων κ. Συθιακάκη και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λεκάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook