Σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός δεν άξιζε την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή, η οποία “χτύπησε” από τις… γωνίες (κόρνερ).

Ο νεαρός προπονητής της χανιώτικης ομάδας τόνισε ότι είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του να δέχονται γκολ από κόρνερ.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Κατά τη δική μου άποψη έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, απέναντι σε δύο καλές ομάδες της κατηγορίας. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παρότι εμείς σαν ομάδα ξεκινήσαμε αρκετά καλά και κάναμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Το σημαντικό είναι ότι δεν επηρέασε την ομάδα μας και τα παιδιά πραγματικά πάλεψαν πάρα πολύ, μέχρι που κερδίσαμε το πέναλτι και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο από τη στιγμή που δεχόμαστε το γκολ και πάλι από στημένη φάση και παρότι η προσπάθεια των παικτών μου ήταν η μέγιστη δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αλλά σ’ αυτό σίγουρα έχει να κάνει πάρα πολύ και ο αντίπαλος, ο οποίος πραγματικά έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο μία πολύ καλή οργανωμένη άμυνα στο δικό του μισό και μας έκλεισε τους χώρους και δεν μπορέσαμε να βρούμε τρόπο για να καταφέρουμε να φτάσουμε την μπάλα κοντά στην αντίπαλη εστία.

Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, σήμερα προσπάθησαν πάρα πολύ και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και πλέον εμείς κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Για το επόμενο παιχνίδι που μετά το άνευ αγώνος “τρίποντο” με τη Βέροια είναι απέναντι στον Άρη: «Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως και σήμερα παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα που ήταν 3η στη βαθμολογία. Δεν είδα διαφορές και για μένα το αποτέλεσμα μας αδικεί. Το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε και με τον Άρη. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς από τη δική μας πλευρά αυτό που θέλουμε είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν του αφήνει πίκρα το γεγονός ότι σε κανονική ροή η ομάδα του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά δέχθηκε γκολ από στατικές φάσεις: «Αυτό που εμάς μας κάνει περήφανους για την προσπάθεια είναι ότι δε δημιουργήθηκαν από τους ποιοτικούς παίκτες της Παναχαϊκής ευκαιρίες σε κανονική ροή και πραγματικά είναι πολύ κρίμα να δεχόμαστε γκολ από στατικές φάσεις. Αυτό το κομμάτι είναι κάτι ξεχωριστό και χρησιμοποιούμε και βάζουμε δουλειά όσο μπορούμε περισσότερο και είναι πολύ στενάχωρο να δεχόμαστε δύο τέτοια γκολ και πιο πολύ στενάχωρο είναι για τους παίκτες που κάνουν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θα το αναλύσουμε περισσότερο μήπως και σε αυτό το κομμάτι γίνουμε ακόμα καλύτεροι ώστε να μην πηγαίνει στράφι η όλη μας προσπάθεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook