Εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο που θα λατρέψουν όλοι
  
Υλικά για 2 άτομα

60 γραμμάρια βούτυρο
4 μπανάνες ξεφλουδισμένες, κομμένες στη μέση κατά μήκος
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας συμπυκνωμένη κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.

Μαγειρέψτε τις μπανάνες, γυρίζοντάς τες περιστασιακά, για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μεταφέρετέ τες σε ένα πιάτο και καλύψτε τες με αλουμινόχαρτο.

Προσθέστε τη ζάχαρη στο τηγάνι. Μαγειρέψτε ανακατεύοντας για 2 έως 3 λεπτά μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί.

Προσθέστε την κρέμα. Συνεχίστε το μαγείρεμα ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά μέχρι να έχετε μια πηκτή σάλτσα.

Τοποθετήστε τις μπανάνες σε πιάτα σερβιρίσματος. Περιχύστε με την σάλτσα και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook