Το πρόγραμμα του εορτασμού την Παρασκευή 23 και την Κυριακή 25 Μαρτίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
 
1. Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα εκπαιδευτήρια του Δήμου Κισσάμου με ευθύνη των Δ/ντων και των Προϊσταμένων των σχολείων.
 2. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από αντιπροσωπείες μαθητών με επικεφαλείς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.

Ώρα 18:00 μ.μ. πανηγυρικός εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

ΚΥΡΙΑΚΗ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

1. Ώρα 06:30 π.μ, η Φιλαρμονική  του Δήμου  Κισάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου και χορωδία από κατοίκους της πόλης, θα τραγουδήσουν το εωθινόν στην πόλη της Κισάμου.  (*)
2. Ώρα 07:00 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.
3. Θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
4. Ώρα 10:15 π.μ. επίσημη  δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό  για την Εθνική Εορτή και ομιλία για τη σημασία της επετείου από τον κ. Ζουριδάκη Νεκτάριο Διευθύντη του ΕΠΑΛ Κισσάμου.
5. Ώρα 11:30 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης στην πλατεία Τζανακάκη, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου.
6. Ώρα 12:00 π.μ. παρέλαση τμημάτων μαθητών,συλλόγων και σωματείων στην οδό Σκαλίδη παρουσία των αρχών της πόλης. Την παρέλαση θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του  Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου& Σελίνου.
7. Θα ακολουθήσουν Κρητικοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία Τζανακάκη.

Τη Φιλαρμονική Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου θα διευθύνει ο κ. Κουτσογιαννάκης Σπυρίδων , Αρχιμουσικός.

(*) Σημείωση: όσοι κάτοικοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο εωθινόν να βρίσκονται ώρα 06:30 π.μ της 25ης Μαρτίου 2018 στο Δημαρχείο Κισσάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook