«Αν έπεσε, αφού έχουν βάλει κάγκελα και να θέλει κάποιος να πέσει δεν μπορεί να πέσει. Για να έπεσε αποκλείεται. Κάποιος της έκανε κακό και την πήγε εκεί» ξεσπά η μητέρα της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της Κατερίνας Γοργογιάννη και το θρίλερ του θανάτου της 37χρονης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.  Αν και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η Κατερίνα Γοργογιάννη πέθανε πέφτοντας από μεγάλο ύψος, η μητέρα της πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης της είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

«Η κόρη μου είχε τραγικό τέλος. Αύριο το πρωί περιμένω τη νεκροτομή αλλά περιμένω να λάμψει όλη η αλήθεια. Μη λέει ο καθένας λόγια, δεν ήταν φορτισμένη επειδή είχε ένα φίλο και χωρίσανε. Δεν ήταν επιπόλαιη να κάνει κακό στον εαυτό της. Αυτό το αποκλείω. Εγώ νομίζω ότι κάποιος ήθελε να επωφεληθεί, της έταξε και ήθελε να της κάνει κακό και την πέταξε εκεί. Είναι ένα μέρος από το οποίο δεν περνάω. Δεν ήξερα ότι θα ήταν εκεί το παιδί μου. Αν έπεσε, αφού έχουν βάλει κάγκελα και να θέλει κάποιος να πέσει δεν μπορεί να πέσει. Για να έπεσε αποκλείεται. Δεν ήταν διαμελισμένη όπως την είδε ο γιος μου. Κάποιος της έκανε κακό και την πήγε εκεί. Δεν ξέρω τι να πω» λέει συντετριμμένη η Ρούλα Γοργογιάννη, μητέρα της 37χρονης Κατερίνας.

Η άτυχη κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και το νεκρό πτώμα της βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πάρκο Νεολαίας στο κέντρο της πόλης.   

Αμέσως κλήθηκε ο αδερφός της Κατερίνας, Γιώργος ο οποίος και αναγνώρισε το πτώμα της Κατερίνας. «Δυστυχώς η αδερφή μου βρέθηκε νεκρή. Πήγα στο νεκροτομείο και την αναγνώρισα»

Την Πέμπτη αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της Κατερίνας Γοργογιάννη και να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για αυτοχειρία ή δολοφονία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook