Με γιο εφοπλιστή

Σκάει κι άλλη “βόμβα” στο Power of Love. Η Στέλλα Μιζεράκη, το πολυσυζητημένο κορίτσι του ριάλιτι που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα επειδή ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες της με φόντο την τουρκική σημαία, έχει ένα μυστικό που δεν είχε βγει στο φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Ένας από τους ανθρώπους που έζησε μαζί της στη βίλα και πλέον έχει αποχωρήσει από αυτήν, αποκάλυψε πως “Η Στέλλα τα έχει με τον Γιάννη Λεβεντάκη, τον γιο του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη, και το κρύβει. Ο λόγος που μπήκε στο ριάλιτι είναι για να αποκτήσει δημοσιότητα και να βγάλει χρήματα! Δεν ψάχνει την αγάπη”.

Υποστήριξε επίσης, πως η ξανθιά παίκτρια, διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με τον σύντροφό της μέσω μηνυμάτων στα social media, ενώ τηλεφωνιούνται κιόλας κάθε φορά που εκείνη παίρνει έξοδο από τη βίλα του Σκάι.

Όσο για τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την Κωνσταντινούπολη με φόντο την τουρκική σημαία, μπροστά από τζαμί, τις αφαίρεσε, έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook