Παγκρήτιο συλλαλητήριο στις 20 Απριλίου στο Ρέθυμνο – Πλήθος κόσμου στην σημερινή σύσκεψη στα Χανιά

Η αντίθεση των συνταξιούχων στις συνεχείς περικοπές που μετατρέπουν τις συντάξεις σε επιδόματα πρόνοιας, διατρανώθηκε στην μαζική σύσκεψη συνταξιούχων από Χανιά και Ρέθυμνο η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Στην σύσκεψη παρέστη και ο  οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας Παναγιώτης Πάλμος  ο οποίος  ανέφερε πως  οι συνταξιούχοι εναντιώνονται τόσο στις περικοπές που έχουν υποστεί τα χρόνια της κρίσης από τους νόμους που προηγήθηκαν του νόμου Κατρούγκαλου όσο και στον νόμο 4387 του 2016 ο οποίος – με τον επαναυπολογισμό των συντάξεων – έβαλε “ταφόπλακα” στις συντάξεις.

Ο κ. Πάλμος κάλεσε  τους συνταξιούχους να μην παρασύρονται από φήμες και λαθεμένες πληροφορίες και να συσπειρωθούν γύρω από τα σωματεία τους. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το πρόβλημα είναι πολιτικό και δεν είναι νομικό και να σταματήσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα με τα δικαστήρια με οποιαδήποτε δικαστήρια να λύσουμε ένα πολιτικό πρόβλημα που τελικά διαπιστώνουμε ότι οι νόμοι που έχουν ψηφίσει είναι νόμοι υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου είναι νόμοι υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook