Τη στήριξη του κόσμου της στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τη Γ’ Εθνική, με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, θέλει η Παλαιόχωρα, κάνοντας το σχετικό κάλεσμα.

Ανάλογο κάλεσμα στο οποίο αναφέρεται και ο ιερός σκοπός για τον οποίο θα διατεθούν τα έσοδα του αγώνα γίνεται και για τον τελικό του Κυπέλλου Χανίων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Παλαιόχωρας έχουν ως εξής:

Για το ματς με τον Ηλυσιακό:

Την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 15:00μ.μ. η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα στην έδρα μας στην Κάντανο απέναντι στην ομάδα του Ηλυσιακού.

Ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας, καθώς με νίκη εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία και επίσης κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για να εδραιωθούμε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μια θέση που αντανακλά την πολύ καλή δουλειά που κάνουν προπονητές, παίχτες και διοίκηση από την αρχή της σεζόν.

Σας καλούμε λοιπόν για άλλη μια φορά να μας βοηθήσετε στον τελευταίο αγώνα στην έδρα μας, μια έδρα που στον δεύτερο γύρο έγινε αυτό που αναζητούσαμε από την αρχή της χρονιάς.

Ένα Κάστρο, μετρώντας το 4Χ4 και ευελπιστούμε όλοι μαζί να κάνουμε το 5Χ5.

Στον αγώνα θα ακουστεί για πρώτη φορά ο ύμνος μας, φτιαγμένος από ανθρώπους δικούς μας, βάζοντας σε αυτόν την αγάπη τους για την ομάδα και τον τόπο μας.

Υ.Γ. Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδος μας.

Για τον τελικό Κυπέλλου:

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου έχουμε ραντεβού με την ιστορία μας, η ομάδα μας αγωνίζεται στον τελικό του κυπέλλου Χανίων στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων απέναντι στο ΣΥΝΚΑ στις 17:30μ.μ.

Ο αγώνας πρώτα απ’ όλα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και για αυτό είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο αυτή την πολύ όμορφη κίνηση αλληλεγγύης.

Για την διευκόλυνση των φιλάθλων μας θα αναχωρήσει λεωφορείο από την προβλήτα της Σκάλας στις 15:00μ.μ. για να σας φέρει κοντά μας και όλοι μαζί να φέρουμε το κύπελλο στον τόπο μας.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook