Βρήκες μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και θες να μάθεις αν αξίζει; Ο αξιόπιστος έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα σου δώσει μια οριστική απάντηση!

Είναι ένα από τα κρισιμότερα (αν όχι το κρισιμότερο), χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου καθώς δείχνει το βαθμό χρήσης του και διαμορφώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αξία πώλησής του.

Δυστυχώς για όλους τους υποψήφιους αγοραστές, υπάρχουν τρόποι να «γυριστεί» ο αριθμός χιλιομέτρων που αναγράφει το κοντέρ σε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από αυτά που έχει πραγματικά διανύσει, με σκοπό να πουληθεί το όχημα σε μεγαλύτερη αξία από την πραγματική του.

Όμως, ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει όλες τις ενέργειες αυτού του είδους καθώς μπορεί να διασταυρώσει αν τα αναγραφόμενα χιλιόμετρα στο κοντέρ συμφωνούν με την πιο πρόσφατη καταγραφή τους σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο!

Ξέρεις την πραγματική εικόνα του αυτοκινήτου

Ο έλεγχος του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς οι οποίοι έχουν τεράστια πείρα και κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας σε θέματα εξοπλισμού και μηχανημάτων. Γίνονται εγγυημένα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο.

Είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητο «αξίζει τα λεφτά του»!

Τα 2 παραπάνω πλεονεκτήματα ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά ότι το συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξουν οι τεχνικοί που θα κάνουν τον έλεγχο ανταποκρίνεται 100% στην πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου. Επίσης, το προσωπικό έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικά αρχεία τα οποία δίνουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό των service που έχουν πραγματοποιηθεί αυτό.

Το αγόρασες; Προτίμησε εξουσιοδοτημένο και για το service!

Μετά την αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου της επιλογής σου, υπάρχουν πολλοί λόγοι επιλογής ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου και για το τακτικό service του:

Η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου παραμένει υψηλή!

Το βιβλίο service περιέχει ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό όγκο πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων είναι το ιστορικό των service που έχει κάνει, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει.

Όταν οι καταχωρήσεις που περιέχει έχουν γίνει από ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, αυξάνεται αυτόματα η αξιοπιστία του, γεγονός το οποίο διατηρεί τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Εγγυήσεις που φτάνουν τα 30 χρόνια!

Όσο υψηλότερη είναι η εγγύηση που παρέχει μια εταιρεία για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, τόσο περισσότερο φαίνεται η εμπιστοσύνη που δείχνει η εταιρεία σε αυτά που προσφέρει. Όσον αφορά τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, οι εγγυήσεις που συνοδεύουν τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου φτάνουν μέχρι και τα 7 χρόνια, ενώ η εγγύηση που αφορά την προστασία του εξωτερικού μέρους (αμαξώματος) από τη σκουριά μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 30 χρόνια!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook