Μια νέα ειδική έκδοση για το pick up μοντέλο της Isuzu με την ονομασία “Hi-Lander”, είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. 

Πρόκειται για ένα… αγριεμένο D-Max στο οποίο έχουν προστεθεί σπορ πινελιές κάνοντάς το πιο ελκυστικό στο κοινό που αναζητά διπλοκάμπινα οχήματα.

Αλλαγές έσω – έξω

Εξωτερικά έχει προστεθεί ένα κιτ πλαστικών προεκτάσεων φτερών, νέο κυλινδρικό σκαλοπάτι  καθώς Η έκδοση αυτή είναι πιο «μάτσο» και εντυπωσιακή…και ένα ιδιαίτερα Extender του χώρου φόρτωσης, όλα στην απόχρωση του Black Matte. 

Η τοποθέτηση μεμβρανών ηλιοπροστασίας καθώς και μαύρων ματ αυτοκόλλητων στις κολόνες των θυρών, συμπληρώνουν τις λεπτομέρειες στην εξωτερική σχεδίαση. 

Εσωτερικά η νέα αυτή έκδοση εφοδιάζεται με νέο σύστημα πολυμέσων από την Pioneer όπως και με εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας.

Απόσταση από το έδαφος
Από εκεί και πέρα η τοποθέτηση ανάρτησης της ARB, OLD MAN EMU, προσφέρει αύξηση της Νέες αναρτήσεις και ελαστικά βοηθούν πολύ…διαδρομής των αναρτήσεων κατά 35mm και περιλαμβάνει αμορτισέρ, σούστες και παρελκόμενα. 

Ο συνδυασμός με τα ελαστικά Cooper Discoverer  SST Pro διαστάσεων 275/65/R18 δίνει κράτημα στον δρόμο, μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου και αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 20 mm- μετρημένο στο πίσω διαφορικό- λόγω υψηλότερου προφίλ ελαστικών.

Τιμές…

Η έκδοση συνδυάζεται με χειροκίνητο η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με έξι σχέσεις ενώ ο κινητήρας Το D-Max είναι διαθέσιμο με μηχανικό αλλά και αυτόματο κιώτιοdiesel παραμένει ίδιος, δηλαδή αυτός με χωρητικότητα 1.9 λίτρα και απόδοση 164 ίππους.

Η φουλ έκδοση, με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο, είναι διαθέσιμη με 42.900 €, ενώ η έκδοση με 6τάχυτο αυτόματο/σειριακό κιβώτιο αγγίζει τα 44.700 ευρώ. 

Να σημειώσουμε πως όλα τα αξεσουάρ της έκδοσης “Hi-Lander” είναι διαθέσιμα ως πακέτο ή και μεμονωμένα από το δίκτυο συνεργατών της Isuzu.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook