Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι ιθύνοντες της αεροπορικής Southwest Airlines που καλούνται να απολογηθούν επειδή ένας πατέρας μαζί με την κόρη του εκδιώχθηκαν από πτήση. 

Όλα συνέβησαν στην πτήση 1683 από το Σικάγο στην Ατλάντα την Τετάρτη. Επιβάτης βιντεοσκόπησε τον πατέρα να φεύγει έχοντας το παιδί του αγκαλιά. Ο λόγος που το πλήρωμα τον ανάγκασε να φύγει, ήταν επειδή το παιδί φοβόταν να πετάξει με αεροπλάνο.

Η Αλέξις Άρμστρονγκ, αυτόπτης μάρτυρας που βιντεοσκόπησε το περιστατικό, ισχυρίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι ήθελε να κάτσει στα γόνατα του πατέρα της και όχι στη θέση της επειδή φοβόταν.

Τότε ήρθε μια αεροσυνοδός και είπε στον πατέρα να ηρεμήσει το παιδί και να κάτσει στη θέση του. Ο πατέρας τα κατάφερε, το παιδί έκατσε στη θέση του και τότε μια αεροσυνοδός τους ζήτησε να φύγουν από το αεροπλάνο!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η αεροσυνοδός φώναξε στο κοριτσάκι. Τελικά πατέρας και κόρη εγκατέλειψαν το αεροπλάνο.

Το βίντεο με το περιστατικό έχει πάνω από μισό εκατομμύριο θεάσεις στο Facebook. Η εταιρεία σε ανεπίσημη δήλωση ισχυρίστηκε πως θα εξετάσει το περιστατικό και θα επανέλθει σύντομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook