Ύποπτος για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που έχουν καταγγελθεί κατά καιρούς στην Κω, αλλά και ειδικά ενός 13χρονου κοριτσιού που εθεάθη στο σπίτι του, θεωρείται ένας 49χρονος σεσημασμένος για κακουργήματα ο οποίος αναζητείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας!

Άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του υπόπτου στην περιοχή Κακό Πρινάρι, μετά από καταγγελίες περιοίκων ότι στο σπίτι του βρίσκεται ένα ανήλικο κορίτσι το οποίο πιθανότατα κακοποιούσε! Όμως, ούτε ο 49χρονος, ούτε η ανήλικη κοπέλα βρέθηκαν εκεί και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, η έρευνα που έγινε έφερε στο φως έναν υπολογιστή, τέσσερις εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, 220 DVD και μια βιντεοκάμερα με έξη κασέτες, που όλα περιείχαν πορνογραφικό υλικό με ανήλικους και μη, γεγονός που δίνει βαρύτητα στην καταγγελία των γειτόνων!

Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι, ανάμεσα στα ευρήματά τους, είναι και ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με σενάριο στο οποίο πρωταγωνιστούν… κανίβαλοι! Στο σπίτι βρέθηκαν και 20 φυσίγγια πολεμικού όπλου και η δικογραφία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Κω, ενώ τα ευρήματα εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

*** Σοκ προκάλεσε και στην Αλεξανδρούπολη η σύλληψη ενός γνωστού προπονητή, μετά την καταγγελία μιας ανήλικης αθλήτριας ότι την φίλησε παρά την θέλησή της! Ο προπονητής, που είναι πατέρας τριών παιδιών και αξιολογήθηκε πρόσφατα ως καλός εκπαιδευτικός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εγγύηση 5.000 ευρώ, ενώ θα παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 1η και 15η του μήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook