Η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο-Βρέθηκαν και  κατασχεθήκαν  περισσότερα από 100  γραμμάρια ηρωίνης 

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 34χρονος , κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 34χρονος και αφού αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο να ελεγχθεί από τους αστυνομικούς, πέταξε σε κάδο απορριμμάτων δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 104,3 γραμμάρια ηρωίνης. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 34χρονο και έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης σε παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της   Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook