Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο πρώτο λεπτό, ο ΟΦΗ με έναν καταπληκτικό Θανάση Ντίνα που πέτυχε δύο γκολ πέτυχε την ένατη συνεχόμενη νίκη κερδίζοντας την Καλλιθέα με 3-1 και πήγε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ – σοκ για τον ΟΦΗ καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Μάκο εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα του ΟΦΗ πιάστηκε στον ύπνο και ο Συριόπουλος με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ευτυχώς για τον ΟΦΗ η αντίδραση ήρθε αμέσως. Πουρτουλίδης και Μπολάκης συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μάνος με βολ πλανέ ισοφάρισε πετυχαίνοντας το 16ο φετινό του τέρμα – ακριβώς στο 8′. Το παιχνίδι είχε ανοίξει από τα πρώτα λεπτά με τον ΟΦΗ να παρουσιάζει, σπάνια για την εικόνα του, κακή ανασταλτική λειτουργία με αποτέλεσμα η Καλλιθέα να πατάει αρκετά συχνά την περιοχή του Στρέζου που στην μοναδική φάση που απειλήθηκε ήταν όταν ο Συριόπουλος πήρε νέα κεφαλιά και εκείνος έδιωξε σε κόρνερ.

Μετά το 25ο λεπτό, ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα και «άγγιξε» το γκολ όταν ο Λεάλ έπιασε έναν κεραυνό με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι της εστίας της Καλλιθέας. Τελικά η «λύτρωση» ήρθε στο 43′ όταν ο Θανάσης Ντίνας εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλες, εκατέρωθεν, ευκαιρίες για ΟΦΗ και Καλλιθέα όταν αρχικά ο Μάνος σε χαμένο τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ και στην επόμενη φάση ο Σμυρλής σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Στρέζου.

Ο ΟΦΗ αγχώθηκε, χωρίς λόγο, και παρότι είχε το προβάδισμα δεν μπορούσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη με την Καλλιθέα να παίζει ελεύθερα και χωρίς άγχος να πιέζει τον ΟΦΗ στο διάστημα 60′ – 70′. Τελικά η λύση ήρθε και πάλι από τον Θανάση Ντίνα που στο 82ο λεπτό με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3 διώχνοντας κάθε άγχος μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook