Περίπου είκοσι οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Πνευματικό Κέντρο και φώναζαν ότι είναι «ανεπιθύμητος» – Τους προτάθηκε να συναντηθούν με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και αρνήθηκαν 

Οπαδοί του ΠΑΟΚ από τα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα Πέλλας, ματαίωσαν με παρέμβαση τους κομματική εκδήλωση με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη, που είχε οργανώσει για τις 7.30 απόψε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Όπως μας είπε ο κ. Καράογλου, περίπου είκοσι οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Πνευματικό Κέντρο στα Κουφάλια στις 7.20μ.μ. και φώναζαν ότι είναι “ανεπιθύμητος” ο κ. Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. τους πλησίασε και τους πρότεινε μια μικρή αντιπροσωπεία τους να συναντηθεί με τον ίδιο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνοι αρνήθηκαν επιμένοντας ότι είναι “ανεπιθύμητος” ο Αδωνις Γεωργιάδης. Υστερα από επιθυμία του Θεόδωρου Καράογλου δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομικής δύναμης που ήταν στο σημείο. 

Μετά από αυτό ο βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη ματαίωση της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. που είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη, όχι όμως και στα Κουφάλια, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αθήνα.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Καράογλου είχε οργανώσει και άλλες δύο εκδηλώσεις με ομιλητή τον κ. Γεωργιάδη. Μία αύριο στις 11 το πρωί στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, η οποία θα γίνει χωρίς τον κ. Γεωργιάδη και η δεύτερη για αύριο το απόγευμα στην Επανομή η οποία ματαιώθηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook