Το ένα μέτωπο μετά το άλλο – Οι θυελλώδεις άνεμοι έκαναν εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κατάσβεσης – Αυστηρή προειδοποίηση της Πυροσβεστικής για απαγόρευση οποιασδήποτε καύσης

Πρώτη ενημέρωση 7.34 / Τελευταία ενημέρωση 15.09

Εικοσιδύο φωτιές κλήθηκε να αντιμετωπίσει η πυροσβεστική υπηρεσία στην Κρήτη. Τα μέτωπα εμφανίστηκαν σε όλο το νησί με τους θυελλώδεις ανέμους να διευκολύνουν την επέκταση της φωτιάς και να κάνουν δύσκολο το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το πρωί 22 φωτιές βρίσκονταν σε εξέλιξη 4. 

Η φωτιά στις Στρόβλες Κισσάμου που ξέσπασε από χθες το βράδυ, τέθηκε σήμερα το πρωί σε μερικό έλεγχο. Στην περιοχή παρέμειναν3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η φωτιά αποτέφρωσε 245 στρέματα δασικής έκτασης και 5 στρέματα γεωργικής.

Από τις 22 φωτιές, τα 4 μέτωπα το πρωί παρέμεναν ενεργά είναι μια φωτιά στη Φοινικιά Ηρακλείου η οποία εκδηλώθηκε σε καλάμια και παρακείμενο θερμοκήπιο. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, μια φωτιά στην Αχλάδα στο Μαλεβίζι στην οποία επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, μια στον Πατσό Αμαρίου στην οποία επενέβησαν 2 υπάλληλοι με 1 όχημα και μια στο Λάστρος Σητείας.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία γίνεται αυστηρή προειδοποίηση προς τους πολίτες για απαγόρευση οποιασδήποτε καύσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook