Την Παρασκευή το επόμενο ραντεβού στη φυλακή – Κάθε Τετάρτη θα μιλούν και τηλεφωνικά – «Και τα δύο παιδιά ελπίζουν γρήγορα να βγουν» είπε ο Νίκος Κούκλατζης

Την ευχή να ευοδωθούν οι προσπάθειες της πολιτείας «για να γυρίσουν γρήγορα τα παιδιά μας» εξέφρασε ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, Νίκος, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΪ.

«Ξέρουμε ότι γίνονται προσπάθειες όπου και όπως πρέπει όπως μας διαβεβαιώνουν στρατιωτική και πολιτική ηγεσία» συμπλήρωσε ο κ. Κούκλατζης.

Όπως αποκάλυψε από την εβδομάδα που ξεκινά θα μιλούν κάθε Τετάρτη τηλεφωνικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης αφού συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες την Πέμπτη 1η Μαρτίου στον Έβρο. 

«Την Παρασκευή θα κάνουμε το ραντεβού με τα παιδιά μας. Για μια ώρα είναι το ραντεβού αλλά δεν ξέρουμε πώς θα τα δούμε. Μέχρι σήμερα η μια συνάντηση στις φυλακές έγινε με τζάμι και η άλλη σε ανοιχτό χώρο. Αρχικά είχαμε ενημερωθεί ότι το ένα ραντεβού το μήνα θα είναι σε ανοιχτό χώρο και τα άλλα με τζάμι» εξήγησε ο κ. Κούκλατζης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται οι συναντήσεις στη φυλακή με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επιβεβαιώνοντας την αλλαγή της ημέρας των επαφών. Όπως είπε ο ίδιος ενημερώθηκε από το προξενείο χωρίς να εκτιμά ότι πρόκειται για «καψώνι» εκ μέρους της Τουρκίας

Ερωτηθείς για το ηθικό των δύο στρατιωτικών ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη απάντησε ότι ««από τη Δευτέρα που τους είδαμε ήταν σε καλή κατάσταση. Τώρα αν από καιρού εις καιρόν πέφτει το ηθικό δεν το ξέρουμε. Και οι δύο ελπιζουν σύντομα να βγουν».

Όπως είπε, τέλος, «δεν μας έχει πάρει κάποιος πολιτικός αρχηγός αλλά αρκετοί βουλευτές κομμάτων»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook