Στο γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο πραγματοποιήθηκε από τις 11 το πρωί η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, 37 χρόνια μετά την ίδρυση του κόμματος.

Τις εργασίες της Συνδιάσκεψης θα ανοίξει ο πρωθυπουργός, η ομιλία του οποίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ θα προηγηθεί η εισήγηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη.

Θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, οι τοποθετήσεις των συνέδρων ενώ έχουν προγραμματιστεί και συζητήσεις σε οκτώ θεματικά εργαστήρια για την οικονομία, την κοινωνία, τη δημόσια διοίκηση και την ανάπτυξη.

«Στόχος της Συνδιάσκεψης, να αξιολογήσουμε και πάλι τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση, να σταθμίσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να χαρτογραφήσουμε τα επόμενα βήματα, ώστε να προτείνουμε με ειλικρίνεια και ενάργεια το συνολικό σχέδιο μας για τη χώρα και για τα χρόνια που έρχονται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Σε ειδικά «εργαστήρια» θα γίνει επεξεργασία των θέσεων που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια εξάμηνου εσωκομματικού διαλόγου, με στόχο «τη διαμόρφωση ενός προγράμματος επανεκκίνησης στην οικονομία, την κοινωνία και το κράτος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook