Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αστέρας Ρεθύμνου νίκησε με 3-2 τον ΑΟ Χανιά στη Σοχώρα, κερδίζοντας την άνοδο στη Β’ Κατηγορία Γυναικών.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τα κορίτσια του ΑΟΧ, που αποδείχθηκε και οδυνηρή. Πάντως το νεανικό σύνολο του Νίκου Πασβάντη έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Στο 10′ η Χανιώτισσα, Κελαϊδή, έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 49′ η Κονταράκη. Στο 52′ η Τούνα σημείωσε το 2-1, για να ακολουθήσουν το δοκάρι της Τζουτζουράκη στο 63′ και το εκπληκτικό γκολ από μακρινή απόσταση της ίδιας παίκτριας στο 64′.

Με τη σέντρα όμως σχεδόν η Τούνα “έκλεψε” την μπάλα από τη Μαυροματίδη και με “λόμπα” και τη βοήθεια του οριζόντιο δοκαριού έκανε το τελικό 3-2.

Διαιτητής: Πατεμτζής
Βοηθοί: Ελευθεράκης-Σφακιανάκης

Αστέρας Ρεθύμνου (Παναγιώτης Αντωνιάδης): Ζάχου, Νάνου, Κελαϊδή, Τούνα, Ζντράβκοβιτς, Ε. Δρακάκη, Δαφέρμου (57′ Πολυκανδριώτη), Ζ. Δρακάκη (69′ Τσουτσουδάκη, 90+1′ Μαγγανά), Νικηφόρου, Μαραγκουδάκη, Σταυρουλάκη (46′ Μιχελακάκη).

ΑΟΧ (Νίκος Πασβάντης): Χαραλαμπάκη, Πισσαδάκη, Αθανασίου (75′ Στανίνου), Γεωργιακάκη, Μασούρη, Νιαυραδάκη (79′ λ.τρ. Ζυμβραγουδάκη), Κοτσίφη (82′ Κασσωμένου), Κονταράκη, Μοίρα, Τζουτζουράκη, Μαυροματίδη.

ΦΩΤ. Αντ. Αναστασάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook