Ομάδα που δημιουργήθηκε στο facebook έκανε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να δημιουργήσουν ένα τροπο έκφρασης της στήριξης 

Στις Αρχές Μάρτη μια ανακοίωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση καθώς μας ενημέρωσε πως την Πέμπτη 1 Μαρτίου του 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος. 

Κάθε Έλληνας σε κάθε γωνιά της χώρας προσπάθησε να στηρίξει με το δικό του τρόπο αυτά τα δύο παλικάρια. Σημαίες μπήκαν σε μπαλκόνια, μητέρες ένιωσαν τον ίδιο πόνο με αυτό που νιώθουν ακόμα και σήμερα που παραμένουν κρατούμενοι οι μητέρες αυτών των παλικαριών.

Δε μπορούσε να λείψει η μεγάλη κινητοποίηση στα social media με τη δημιουργία ομάδων θέλοντας να εκφράσουν τη στηριξή τους στους δυο νέους αλλά και στις οικογένειες τους.

Έτσι λοιπόν μια ομάδα που δημιουργήθηκε στο facebook (ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ) έκανε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου (440.000 μέλη) να δημιουργήσουν ένα τροπο έκφρασης της στήριξης αυτής με το να ανεβάζουν φωτογραφίες δηλώνοντας “παρών” και “παρούσα”.

Την ίδια κίνηση αλλά γεματή νόημα έκανε η Ρούλα Κορομηλά ώστε να στηρίξει με τον δικό της τρόπο τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται συμμετέχοντας σε αυτήν την ομάδα.

Συγκίνηση προκάλεσε σε πολλούς βλέποντας την να κάνει ένα πόστ γράφοντας “Παρούσα”.

Πολλά τα σχόλια κάτω από το ποστ της κάνοντας κάποιους να απορήσουν αν όντως η αγαπημένη παρουσιάστρια δήλωσε παρούσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook