Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων να καταλαμβάνει την τιμητική 5η θέση.

Πρωταθλητής (όπως και στις γυναίκες) αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, εξασφαλίζοντας τον τίτλο μετά το 4-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι “ερυθρόλευκοι” αποτέλεσαν τον τελευταίο αντίπαλο του ΟΑΧ, επικρατώντας με 4-1.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ για το φινάλε του πρωταθλήματος αναφέρει τα εξής:

Στην τιμητική 5η θέση ολοκλήρωσε την φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Η επίδοση για τον ΟΑΧ είναι εξαιρετική, αλλά και μία από τις καλύτερες αυτά τα 16 χρόνια που συμμετέχει ανελλιπώς στα σαλόνια της Α1. Οπως αποδείχτηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ένα μικρό μέρος του οποίου διεξήχθη στα Χανιά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, οι αθλητές της Αντισφαίρισης, Αντώνης Μαλινάκης, Κωνσταντίνος Μουτσάκης, Μανώλης Πατσουμαδάκης, Γιάννης Γεωργαντάς επέδειξαν μεγάλη μαχητικότητα, καταφέρνοντας η ομάδα τους να είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία.

Σύμφωνα με την έφορο του Τμήματος, Κική Ερηνάκη: «Η φετινή χρονιά πήγε καταπληκτικά για μας. Με παιδιά γέννημα-θρέμμα του Ομίλου καταφέραμε να βρεθούμε στην πολύ τιμητική 5η θέση, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα σαλόνια της Α1. Φυσικά, συνεχίζουμε προκειμένου και την επόμενη χρονιά να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα από την επαρχία που έχει διαδρομή τόσα χρόνια στην Α1 κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΑΝΕΚ LINES για την τεράστια βοήθεια που προσφέρει στις μετακινήσεις της ομάδας μας, όπως ευχαριστούμε όλους όσοι είναι κοντά μας. Αυτή η μεγάλη προσπάθεια έχει αντίκτυπο στις μικρές ηλικίες, καθώς έχουμε πολύ καλές ομάδες στις χαμηλότερες κατηγορίες, πρωταγωνιστώντας στα κορίτσια ειδικότερα όπου θα έχουμε νομίζω την ευκαιρία να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις της τελικής φάσης του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιήσουμε στην πόλη μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι το πινγκ πονγκ έχει καταφέρει και αναπτύσσεται πάρα πολύ στην πόλη, κάτι που ξεκινά από τις μικρές ηλικίες και το σημαντικότερο ρόλο διαδραματίζουν οι επιδόσεις που έχουμε, αφού δεχόμαστε συγχαρητήρια από όλη την Ελλάδα», καταλήγει η κυρία Ερηνάκη.

ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα δύο τελευταία παιχνίδια για τον ΟΑΧ ήταν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου απέναντι στον Α.Ο. Πεύκης και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

Αναλυτικά, η εξέλιξη που είχαν τα δύο παιχνίδια είναι η εξής:

• ΟΑΧ-Ο.Α. Πεύκης 4-3

Μαλινάκης-Παπαδάκης 3-1
Μουτσάκης-Παντερής 1-3
Μουτσάκης-Σανιδάς 3-0
Μαλινάκης-Σανιδάς 3-0
Γεωργαντάς-Παπαδάκης 1-3
Παντερής-Γεωργαντάς 3-0
Μαλινάκης/Μουτσάκης-Παπαδάκης/Παντερής 3-2

• ΟΑΧ-Ολυμπιακός 1-4

Μαλινάκης-Αρβιντσον 3-2
Γεωργαντάς-Σταματούρος 0-3
Μαλινάκης-Σγουρόπουλος 0-3
Πατσουμαδάκης-Αρβιντσον 0-3
Γεωργαντάς-Σγουρόπουλος 0-3

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αναλυτικά, η τελική βαθμολογία της Α1, με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται πρωταθλητής και τις ομάδες της Φιλίας Ορεστιάδας και του Α.Ο. Πεύκης να αγωνίζονται σε αγώνες μπαράζ για την παραμονή τους, είναι η εξής:

1. Ολυμπιακός 31
2. Α.Ο. Ταταύλα 30
3. Παναθηναϊκός 29
4. Α.Σ. Πέρα Αθηνών 26
5. Ο.Α. Χανίων 24
6. Αρης Νίκαιας 20
7. Α.Ο. Ελληνικού 19
8. Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας 19
9. Α.Ο. Πεύκης 18

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook