Η Μαρία Σολωμού μιλά για την αναχώρηση του Πάνου Μουζουράκη για τις ΗΠΑ

Στη μετακόμιση του Πάνου Μουζουράκη στις ΗΠΑ αλλά και τη μεταξύ τους σχέση αναφέρθηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε τη Δευτέρα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι περίεργα ψύχραιμη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν το έχω πολυπιστέψει, δεν έχω προλάβει να καταλάβω κάτι, μιλάμε 5 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο, αλλά δεν είναι εδώ… Είμαι cool προς το παρόν, μπορεί να φρικάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι καλή περίοδος που έφυγε γιατί θα πάει και θα έρθει για κάτι δουλειές μια δυο φορές, θα πάω κι εγώ…», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Σύμφωνα με την ίδια, «το συζητάγαμε από πέρυσι, το είχαμε χωνέψει, είχαμε οργανωθεί και φέτος όταν ήρθε η ώρα, το εισιτήριο αλλάχτηκε 6 φορές για διάφορους λόγους. Κάποια στιγμή του λέω όμως “Φύγε σε παρακαλώ, δεν μπορώ άλλο! Μην ξαναλλάξεις το εισιτήριο, δεν αντέχω! Πάρε τα πραγματάκια σου και πήγαινε στο καλό”! Εμείς πήγαμε μια-δυο φορές στο αεροδρόμιο και χαιρετηθήκαμε, δεν το κάναμε μία.

Η ζωή έχει χιούμορ, όταν προγραμματίζει πράγματα έρχονται χαστούκια, τρικλοποδιές που αλλάζουν τον προγραμματισμό. Το πάθαμε αυτό, περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με διάφορα και βρεθήκαμε δύο φορές στο αεροδρόμιο να χαιρετιόμαστε.

Δεν αισθάνομαι ακόμα την ανάγκη να πάρω το αεροπλάνο και να πάω. Έχω πολύ δουλειά και είμαι και πολύ καλός επαγγελματίας, δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω. Όταν τελειώσω με το καλό, τότε δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άνθρωπος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook