Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών θα καθίσουν ξανά η σύζυγος του ιερέα, που δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Ηλεία και ο εραστής της.

Υπενθυμίζεται ότι η παπαδιά και ο εραστής της τον Ιούνιο του 2013 είχαν καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου σε ισόβια κάθειρξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η παπαδιά είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης υποστηρίζοντας ότι δεν είχε βάλει κανέναν να σκοτώσει τον σύζυγό της. Ο συγκατηγορούμενός της, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τριών ετών, είχε αναλάβει όλη την ευθύνη ενώ αλλάζοντας την προανακριτική του κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι η παπαδιά δεν του είχε ζητήσει ποτέ να σκοτώσει τον ιερέα, υποστηρίζοντας ότι έφτασε στο έγκλημα τυφλωμένος από το πάθος του για αυτήν.

Υπενθυμίζεται ότι η ανθρωποκτονία του ιερέα, Θανάση Αυγερόπουλου, σημειώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2012 στο 21ο χ.λ.μ. της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, η σορός του άτυχου ιερέα έφερε κακώσεις στο θώρακα και το κεφάλι, που προέρχονται από πυροβόλο όπλο.

Η είδηση της φρικτής δολοφονίας του ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

patrastimes.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook