Δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα οι ομάδες Κ20 του ΟΦΗ και του Εργοτέλη.

Και οι δύο ομάδες γνώρισαν βαριές ήττες στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ να χάνει στην έδρα του το ΒΑΚ με 0-5 από τον Ατρόμητο, και το αντίστοιχο συγκρότημα του Εργοτέλη να γνωρίζει επίσης βαριά ήττα με 4-1 στην Αθήνα από τον Πανιώνιο.

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-5

Η ομάδα του Δημήτρη Βολωνάκη κόντρα στον σαφώς πιο καλά προετοιμασμένο Ατρόμητο έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να γίνει ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και να κάνει μια αξιόλογη πορεία.

Το συγκρότημα του Περιστερίου παρουσιάστηκε πολύ καλύτερο από τον ΟΦΗ και κατάφερε να πάρει άνετα τη νίκη με 0-5 χάρη στα τέρματα των Κουτσογιαννόπουλου (21΄, 45΄), Δημητρίου (36΄), Μπεκατώρου (64΄) και Αδαμόπουλου (86΄).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ από το 61΄ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Φαζού.

ΟΦΗ : Γιαγκιόζης, Ντελία, Χριστοδουλάκης, Ζαχαράκης, Παπαδιός, Νύκταρης (63΄ Δαμιανάκης) , Σκουτέλης, Βλαχάκης (74΄Κωνσταντίνου) , Μπολάκης, Φαζός, Φραγκιαδάκης (46΄Κουκάκης).

Ατρόμητος : Ραχιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ν. Συμεωνίδης, Δημητρίου (68΄Νικολακόπουλος) , Μακρής (74΄Μιχαλάτος) , Σιμιτσής, Δαβίλας, Μπεκατώρος, Κουτσογιαννόπουλος (70΄ Καρράς) , Πολυχρόνης, Αδαμόπουλος.

Πανιώνιος – Εργοτέλης 4-1

Σημαντικές αδυναμίες κυρίως στο αμυντικό κομμάτι παρουσίασε η ομάδα Κ20 του Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με 4-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο «Απίλιον».

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 20΄ με τον Τσουβαλτσίδη και διπλασίασε τα τέρματα του στο 46΄ με το Σπανό. Ο Ντούνης στο 57΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον Εργοτέλη να μειώνει σε 3-1 στο 65΄ με τον Π. Ανδρεαδάκη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 76΄ ο Γκέζος με πέναλτι ενώ ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε μειώσει σε 4-2 στο τέλος αν στο 90΄ ο Δωματάς δεν αστοχούσε σε πέναλτι.

Πανιώνιος : Ανέστης, Μπαστάνης, Βλάχος, Γκέζος (80’ Γκουάμα), Πήττας, Ζυγογιάννης, Ντούνη, Τσουβαλτσίδης, Μπότης (70’ Λαγός), Αρώνης (77’ Πουλινός), Σπανός.

Εργοτέλης : Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Ανδεαδάκης Ι. (74’ Γιαλιτάκης), Καρβουνιάρης, Λουμπάκης (82’ Μαλλιωτάκης), Κοζορώνης, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου (54’ Άλλα), Μπουρσέλης, Ανδρεαδάκης Π.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook