Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων για την αντιπλημμυρική προστασία του κέντρου της Ιεράπετρας και είναι συνολικού προϋπολογισμού 395.039€.

Υπογράφηκε εχθές στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του ανάδοχου εργολάβου, παρουσία του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Εμμανουήλ Λουτσέτη, η σύμβαση εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αποχέτευση ομβρίων στην οδό Ν.Φωκά».

Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων για την αντιπλημμυρική προστασία του κέντρου της Ιεράπετρας και είναι συνολικού προϋπολογισμού 395.039€.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής για πολλά χρόνια.

Η κατασκευή του αγωγού θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλούνται στο κέντρο της Ιεράπετρας σε περιόδους βροχοπτώσεων και, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα που υλοποιούνται, θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη μίας καλύτερης εικόνας της πόλης της Ιεράπετρας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook