Παίκτης του ΟΦΗ και με τη βούλα είναι από την Παρασκευή το βράδυ ο Ζόρντι Λόπες. 
Ο Ισπανός μέσος που έφτασε την Παρασκευή το πρωί στο Ηράκλειο μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που πέρασε οι οποίες έδειξαν ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση , στη συνέχεια το βράδυ υπέγραψε το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα που θα έχει ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια. 
Ο Λόπες πάντως δεν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ στο σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» αφού την Παρασκευή το απόγευμα δεν προπονήθηκε και δεν γνωρίζει ακόμη καλά, καλά τους νέους του συμπαίκτες. 
Άλλωστε και ο ίδιος ο Ισπανός στις δηλώσεις του κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο είπε ότι χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να αποδώσει αυτά που μπορεί μέσα στο γήπεδο. 

Αποχωρεί ο Π. Αδάμος ; 

Στο μεταξύ μυστήριο καλύπτει την είδηση που έχει προκύψει από την Παρασκευή το βράδυ στις τάξεις του ΟΦΗ και θέλει τον επί σειρά ετών γενικό αρχηγό της κρητικής ομάδας Παύλο Αδάμο να αποχωρεί από το πόστο του και γενικά από την ομάδα. 

Ο Αδάμος φέρεται να αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής και αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο Αδάμος έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Το θέμα που γεννάται είναι για πιο λόγο ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στην ομάδα αδιάλειπτα και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής και σαν γενικός αρχηγός μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο σωματείο είναι έτοιμος να τα «βροντήξει» και να φύγει. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook