Το παζάρι μας θα διαρκέσει από τις 23/3 έως 7/4 και θα τηρήσουμε το εορταστικό ωράριο στην οδό Τσουδερών 34β (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο).

Πασχαλινό μας Παζάρι, με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που έφτιαξαν με πολύ μεράκι και αγάπη όλοι οι φίλοι- εθελοντές, γονείς, και θεραπευτές της ΕΛΕΠΑΠ!

Το παζάρι μας θα διαρκέσει από τις 23/3 έως 7/4 και θα τηρήσουμε το εορταστικό ωράριο στην οδό Τσουδερών 34β (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο).

Παράλληλα με το Πασχαλινό παζάρι θα διοργανωθούν εορταστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους τις οποίες αφιλοκερδώς προσφέρουν εθελοντές και επαγγελματίες φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Το Σάββατο 24/03 στις 11:00 το πρωί θα γιορτάσουμε στον πεζόδρομο της οδού Τσουδερών παρέα με τους μουσικούς Ηλία Βλαμάκη στη λίρα, Δημήτρη Βλαμάκη στο λαούτο και Αποστόλη Μπαλωμενάκη στα κρουστά. Θα χορέψει ομάδα παιδιών από το Λαογραφικό Όμιλο Χανίων – Αγιασμενάκη.

Την Κυριακή 1 Απριλίου στις 12:00 το πρωί η Νηπιαγωγός Χρύσα Πατεράκη μαζί με την Δέσποινα Πατεράκη και την Ελένη Λούμπου παρέα με τους μικρούς μας φίλους θα φτιάξουν κατασκευές, θα παίξουν παιχνίδια και θα κάνουν face painting. 

Για όλες τις παράλληλες δράσεις μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα μας στο f: ELEPAP XANIWN
Κάντε τις αγορές σας από το Πασχαλινό Παζάρι της ΕΛΕΠΑΠ και στηρίξτε τα «Γενναία Παιδιά».”

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook