Με μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις κλήθηκε να ασχοληθεί το δικαστήριο του Λιντς.

Αν κάποιος αποφασίσει να περάσει μία μέρα στα δικαστήρια, δεδομένα θα δει διάφορες κουφές υποθέσεις. Ελάχιστες όμως είναι τόσο περίεργες όσο αυτή που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο Λιντς.

Σύμφωνα με την Daily Mirror λοιπόν, ένας άνδρας από το Χάντερσφιλντ βρέθηκε στο ειδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του μία κοπέλα, επειδή κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης έβαλε το δάχτυλό του στον πρωκτό της.

Οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι και είχαν βρεθεί σπίτι της. Εκεί η ατμόσφαιρα έγινε… καυτή, το ένα έφερε το… άλλο και κατέληξαν στο κρεβάτι να κάνουν έρωτα, όταν σε κάποια φάση ο 26χρονος έκανε μία κίνηση που εξόργισε την παρτενέρ του.

Εκείνη απαίτησε επανειλημμένα να σταματήσει, κάτι που δεν έκανε, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να του ζητήσει το λόγο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Μάλιστα, στην κατάθεση που της είχαν πάρει οι αστυνομικοί όταν κατέθεσε την μήνυση και προβλήθηκε στο δικαστήριο, η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πει πως ο κατηγορούμενος προερχόμενο από το χωρισμό μίας μακροχρόνιας σχέσης και της ζήτησε να κάνουν σεξ για πολλές ώρες. Εκείνη δεν ήθελε, αλλά όταν την ρώτησαν πως κατέληξε να κάνει σεξ μαζί του, απάντησε: «Είμαι άτομο που επηρεάζεται εύκολα».

Όταν ο δικαστής την ρώτησε αν ένιωσε οτι ο 26χρονος την χρησιμοποίησε απάντησε αρνητικά και εν τέλει αθώωσε τον κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook