Οι μαθητές φιλοξενούνται σε οικογένειες μαθητών του Λυκείου Αλικιανού.

Το Γενικό Λύκειο Αλικιανού Χανίων στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+/ΚΑ2 που υλοποιεί για την περίοδο 2016-2018 ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Από 18 έως 24 Μαρτίου 2018 πραγματοποιείται στα Χανιά μικρής διάρκειας επίσκεψη μαθητών και καθηγητών που προέρχονται από το Gliwice της Πολωνίας, το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, το Poprad της Σλοβακίας και τη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Οι μαθητές φιλοξενούνται σε οικογένειες μαθητών του Λυκείου Αλικιανού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

  • Δευτέρα 19 Μαρτίου : Επίσημη υποδοχή στο σχολείο, μικρής διάρκειας γιορτή και απογευματινή ξενάγηση στην πόλη των Χανίων
  • Τρίτη 20 Μαρτίου : Επίσκεψη στο βοτανικό πάρκο Κρήτης, στην αρχαία Απτέρα καθώς και στους τάφους των Βενιζέλων.
  • Τετάρτη 21 Μαρτίου : Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και στην πόλη του Ηρακλείου.
  • Πέμπτη 22 Μαρτίου : Επίσκεψη στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, παρουσίαση των εργασιών των μαθητών, μαθήματα ιστορίας μέσα από τις καλές τέχνες, υποδειγματικές διδασκαλίες μαθητών, αστρονομία και αρχαίοι Ελληνικοί μύθοι με αστροπαρατήρηση μέσα από το τηλεσκόπιο του  Λυκείου.
  • Παρασκευή 23 Μαρτίου : Εργαστήρια και αξιολόγηση του προγράμματος  

Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να παραβρεθούν και να προβάλουν στην τοπική κοινωνία όλες τις σημαντικές  εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook