Υπεβλήθη σε 19 χειρουργικές επεμβάσεις και κατάφερε να μοιάσει στο είδωλο του. Ο Φιλιππινέζος σχεδιαστής μόδας έγινε… Σούπερμαν.

Ο Φιλιππινέζος σχεδιαστής μόδας, Herbert Chavez έδωσε μία περιουσία για να μοιάσει στον αγαπημένο του σούπερ ήρωα, τον Σούπερμαν.

Υπεβλήθη σε 19 χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να φέρνει στο είδωλό του, ενώ έχει σκοπό να συνεχίσει τις επεμβάσεις μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. «Μάζεψα 5.000 λίρες για τις επεμβάσεις μου. Αυτά τα χρήματα στις Φιλιππίνες είναι πολύ δύσκολο να τα συγκεντρώσεις. Η αγαπημένη μου επέμβαση είναι όταν έβαλα κοιλιακούς!», δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα του Barcroft Tv.

Ο 35χρονος, στη Calamba όπου ζει, διατηρεί κατάστημα με ρούχα και είναι γνωστός με το ψευδώνυμο, Σούπερ Μαν. Σκοπός του όπως αναφέρει είναι να αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά, παράλληλα όμως επιμένει ότι ο ίδιος δεν είναι ήρωας.

Η μητέρα του περιγράφει: «Τον θυμάμαι από τότε που ήταν μικρός. Πάντα κοίταγε φωτογραφίες του Σούπερμαν και μου έλεγε πόσο θέλει να του μοιάσει. Σαν γονείς είμαστε περήφανοι, είναι ο Φιλιππινέζος Σούπερμαν και όλη στη γειτονιά τον θαυμάζουν!».

Μάλιστα, ο Herbert Chavez κατέχει ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή φόρο τιμής στον Σούπερμαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook