Δήλωση του Μ. Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ, στον αγώνα ΠΟΑ-Ηρόδοτος για τον όγδοο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο

Την Κυριακή 18/3 ο Μ. Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Κρήτης, παρευρέθηκε στον αγώνα ΠΟΑ-Ηρόδοτος στο γήπεδο του Ατσαλένιου για τον όγδοο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο όπου και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ποδοσφαίρου του «Ηροδότου» για την νίκη της επί της ομάδας του «ΠΟΑ» στο γήπεδο του Ατσαλένιο. Η νίκη της ιστορικής ομάδας του Ηροδότου από την προσφυγομάνα Νέα Αλικαρνασσό επί της επίσης ιστορικής προσφυγικής ομάδας του Ατσαλένιου “ΠΟΑ”, είναι πολύ σημαντική καθώς η πρώτη θέση που κατέκτησε οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Συγχαρητήρια στους παίχτες, τον προπονητή, τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας και ιδίως στους φιλάθλους για τα υποδειγματικά αγωνιστικά και φίλαθλα πλαίσια στα οποία διεξήχθη ο αγώνας. Καλή επιτυχία για την συνέχεια και καλή συνέχεια και στον ΠΟΑ και με την ευχή για μεγάλες επιτυχίες. Το αξίζει.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook