Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ καλούν όλους όσους βρίσκονται γύρω από τον σύλλογο να τον στηρίξουν ακόμα περισσότερο και τονίζουν με νόημα: “Αυτή η επιστολή, δεν έχει πρόθεση να κατηγορήσει κανένα, αλλά να προειδοποιήσει, να συσπειρώσει και να συμπαρασύρει ΟΛΟΥΣ, γιατί ο ΟΦΗ ΑΞΙΖΕΙ κάτι καλύτερο”.

Την παρακάτω επιστολή-ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ:

Με την παρούσα επιστολή, εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλο το τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αλλά κυρίως στους μετόχους, οι οποίοι έχουν την τύχη, αλλά και την ευθύνη, να έχουν στα χέρια τους, αυτό το μεγάλο σύλλογο, που λέγεται ΟΦΗ, ώστε να κάνουν και εκείνοι, αυτό που κάνουμε, όλοι εμείς.

Δηλαδή την ΥΠΕΡΒΑΣΗ, για μπορέσει η φετινή χρονιά, να στεφθεί με επιτυχία.

Η ομάδα είναι πρώτη στην βαθμολογία και αυτό που έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας, εμείς, θα το κάνουμε πράξη.

Θα δώσουμε και την ψυχή μας, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Πρέπει να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνουμε και να κάνουν και εκείνοι με τη σειρά τους, τις υποσχέσεις τους, πράξη.

Παρακολουθούμε και εμείς με αγωνία τις διοικητικές εξελίξεις, γνωρίζουμε ότι Διοικούσα Επιτροπή, έκανε μεγάλη προσπάθεια και τη στηρίξαμε και εμείς σε όλο αυτό, ώστε να μην έχει προβλήματα η ομάδα, στο βασικό θέμα της αδειοδότησης.

Καλούμε τους μετόχους να είναι ΔΙΠΛΑ μας, τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ΚΡΙΣΙΜΗ ευθεία.

Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Βάλαμε πλάτη για την ομάδα, την έχουμε βάλει πάνω από τους εαυτούς μας, αλλά για αυτό που έχουμε κάνει, θέλουμε να ανταμειφθούμε και όχι να εκληφθεί ως αδυναμία.

Αυτή η επιστολή, δεν έχει πρόθεση να κατηγορήσει κανένα, αλλά να προειδοποιήσει, να συσπειρώσει και να συμπαρασύρει ΟΛΟΥΣ, γιατί ο ΟΦΗ ΑΞΙΖΕΙ κάτι καλύτερο.

Εμείς, θα συνεχίσουμε στο δρόμο, που έχουμε χαράξει.

Εδώ είμαστε και μείναμε για τον ΟΦΗ, για να τον οδηγήσουμε εκεί που θέλουμε εμείς, αλλά και εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να θέλουν, όσοι αγαπούν αυτό το σύλλογο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας, για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τη στήριξη του.

Μας δίνει τη δύναμη, να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Το Σάββατο, τον περιμένουμε στο «σπίτι» μας, για μια ακόμη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook