«Οι κάλπες έρχονται! Η Κρήτη πρέπει να δώσει το μήνυμα της επανεκκίνησης και της πρωτιάς της ΝΔ»

Συνάντηση οργάνωσης και προετοιμασίας με τους ετεροδημότες εκλογείς του Ν. Ηρακλείου, πραγματοποίησε σήμερα ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο με κεντρικό μήνυμα «οι κάλπες έρχονται».

Όπως τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ «οι κάλπες έρχονται. Οι εκλογές, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, πλησιάζουν. Θα είναι εκλογές κάθαρσης, αλλά θα είναι ταυτόχρονα και εκλογές επανεκκίνησης. Η Κρήτη έχει ανάγκη αυτή την επανεκκίνηση με την πρωτιά της ΝΔ και όλοι εσείς είστε μια πολύ σημαντική ομάδα που θα συνδράμει για την κατάκτηση αυτής της πρωτιάς, πρώτα στο Ηράκλειο».

Όπως επεσήμανε ο Γραμματέας: «Είμαστε έτοιμοι! Αξίζουμε καλύτερα! Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «φεύγει» και η Ελλάδα της πραγματικής ελπίδας «έρχεται»!

Κι αυτό γιατί έχουμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει από σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Οικονομία, στον εκσυγχρονισμό, στην αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης, στην Υγεία, στην Ασφάλεια και ένα Εθνικό Πρόγραμμα για την Παιδεία βασισμένο σε συναινέσεις, μέχρι την προστασία των θεσμών, την εύρυθμη λειτουργία του Πολιτεύματος και την καλλιέργεια ενός νέου πατριωτισμού και σύγκλισης στα μεγάλα εθνικά θέματα.»   

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. «Υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία για τη συμπεριφορά της Τουρκίας τους τελευταίους μήνες. Και παρατηρούμε αύξηση της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Και, επίσης, ανησυχούμε έντονα για την κράτηση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατά λάθος εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος. Θα αξιοποιήσω και αυτό το βήμα για να ζητήσω από την Τουρκία να απελευθερώσει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς».  

«Το ζήτημα της άμεσης επιστροφής των δυο στρατιωτικών μας στην Ελλάδα προέχει. Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Η Τουρκία επιδεικνύει μια έντονη νευρικότητα και επιθετικότητα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση, ενότητα και με στιβαρότητα».

«Η ΝΔ τάχθηκε εξ αρχής υπέρ της διεθνοποίησης του ζητήματος για να εκτεθούν στην διεθνή κοινή γνώμη οι επιλογές της Τουρκίας. Το κάνει σε όλες τις τελευταίες συναντήσεις του ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Σε όλες τις διεθνείς επαφές του, θέτει ευθέως το ζήτημα των δύο αξιωματικών απαριθμώντας όλες τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας τους τελευταίους μήνες. Το έκανε σε όλες τις επαφές του.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook