Την Τρίτη 27/3 και ώρα 19.30 έως και 21.30 μ.μ. ο Σύλλογος Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Χανίων θα πραγματοποιήσει στην υπόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων Ελευθερίου Βενιζέλου 3 ,την ετήσια γενική του συνέλευση. 

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
                 
1. Διοικητικός απολογισμός 
2. Οικονομικός απολογισμός 
3. Έγκριση διοικητικού & οικονομικού απολογισμού από τα μέλη
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ένα χρόνο  από την υπογραφή της νέας σύμβασης με τον ΟΠΑΠ, έχουμε  καινούργια δεδομένα και προκλήσεις. Όλοι μας κάνουμε ένα καθημερινό αγώνα σε ιδιαίτερα σύνθετες συνθήκες για να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας. 
Σε αυτή την χρονική συγκυρία, σας προσκαλούμε στην ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Χανίων με σκοπό να γίνει ο απολογισμός για το προηγούμενο έτος, να ακουστούν τα σχόλια σας και  να δοθεί η έγκριση σας για αυτές. 
Επίσης επιθυμούμε να ακούσουμε τις απόψεις και προτάσεις σας για τα καυτά θέματα που μας απασχολούν αυτή την στιγμή όπως  η αύξηση της φορολογίας, ο ΕΦΚΑ ,  κλπ. 
Θεωρούμε ότι μέσα από μια καλοπροαίρετη συζήτηση μπορούν να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα και να δρομολογηθούν δράσεις ( στον βαθμό που μας επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος ) για να πιέσουμε εκείνους που πρέπει ώστε να αμβλυνθούν οι συνέπειες των πολιτικών που βιώνουμε 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook