Θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να παρέχονται από το κατάστημα όλες οι υπηρεσίες  άλλα και οι εργασίες που πραγματοποιούνται και σε ένα κεντρικό καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ 

Η  Διατήρηση του καταστήματος αλλά και η Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών  με την προσθήκη ηλεκτρονικού εξοπλισμού  για την αυτοματοποίηση των εργασιών του ήταν θέμα σύσκεψης  που πραγματοποιήθηκε στο  Δημαρχείο Πλατανιά με την συμμετοχή του Δημάρχου  κ.Ιωάννη Μαλανδράκη, του αντιδημάρχου  κ. Γ. Καλαϊτζάκη ,του περιφερειακού διευθυντή κ Μ.Μαραμβελιωτάκη, της διευθύντριας στην περιφερειακή ενότητα  Χανίων κ.Τ. Καλιγέρη  καθώς και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο περιφερειακός διευθυντής  των ΕΛΤΑ μεταξύ  άλλων δήλωσε:

 ‘…Είναι μια απόφαση που μας προβλημάτισε πολύ δεδομένου των ειδικών  οικονομικών συνθηκών , όμως πήραμε την απόφαση   όχι μόνο να διατηρήσουμε  αλλά και να αναβαθμίσουμε το Κατάστημα των ΕΛΤΑ στις Βουκολιές, λαμβάνοντας υπόψη  τόσο το επίμονο αίτημα  του Δημάρχου κ. Μαλανδράκη Ιωάννη  που αντανακλούσε την καθολική απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, όσο και μια δυναμική ανάπτυξης  που διακρίνουμε ότι  μπορεί να υπάρξει για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Μετά την προγραμματισμένη άμεσα αναβάθμιση του τεχνικού-ηλεκτρονικού εξοπλισμού θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να παρέχονται από το κατάστημα όλες οι υπηρεσίες  άλλα και οι εργασίες που πραγματοποιούνται και σε ένα κεντρικό καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ ,όπως  εμβάσματα, ηλεκτρονικές πληρωμές , εργόσημα , και κυρίως αιτήσεις για  παροχή ρεύματος  με την  ΕΛΤΑ Ενεργειακή κάτι που αποτελεί  το νέο στοίχημα για εμάς”

Λαμβάνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Πλατάνια μεταξύ άλλων ανέφερε ότι :

“  …Είναι μεγάλη ικανοποίησή μας  που ένα  πάγιο αίτημα    της τοπικής κοινωνίας  και του Δήμου για έμπρακτη  στήριξη της τοπικής οικονομίας και συνοχής ,φαίνεται να γίνεται αποδεκτό από την περιφερειακή διεύθυνση των ΕΛΤΑ. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε κάνει επανειλημμένες συναντήσεις με την Πρόεδρο και τον Δ. Σύμβουλο  στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ προκείμενου να πραγματοποιηθεί η παραπάνω εξαγγελία του περιφερειακού διευθυντή.

Πιστεύω η αναβάθμιση των λειτουργιών του καταστήματος θα βοηθήσει αφενός  τα ΕΛ.ΤΑ ,αλλά  αφετέρου θα διευκολύνει τους κάτοικους και τις επιχειρήσεις  της περιοχής για αυτό  πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους…”

Επακολούθησε επίσκεψη  στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στις Βουκολιές  όπου  συζητήθηκαν   τα νέα δεδομένα με το  προσωπικό άλλα και με κατοίκους  της περιοχής. 

Στη επίσκεψη ήταν παρών  και ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου της  Τ.Κ Βουκολιών κ. Χαράλαμπος Καλαϊτζάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook