«Μου πρόσφερε χρήματα μετά το σεξ αλλά αρνήθηκα» αποκαλύπτει σήμερα η ίδια – Μιλά για τα πράγματα που την τράβηξαν στον Αμερικανό μεγιστάνα και τους λόγους που την οδήγησαν να τον χωρίσει

Αγωγή κατά της εκδοτικής εταιρείας που την πλήρωσε 150.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της σχετικά με τον παράνομο δεσμό της με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει πλέον καταθέσει ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy, η εκρηκτική Κάρεν ΜακΝτούγκαλ.

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του δικηγόρου της 46χρονης σήμερα καλλονής, η πελάτισσά του διατηρούσε σεξουαλική σχέση «ρομαντικής φύσης» με τον Αμερικανό μεγιστάνα για δέκα ολόκληρους μήνες, την περίοδο 2006-2007, ενώ εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια. 

«Συναντιόντουσαν πολύ συχνά», είπε ο Peter Petris στο Today show, αναφερόμενος σε λεπτομέρειες της μήνυσης του πρώην μοντέλου, που ισχυρίζεται ότι «δέχτηκε πιέσεις» για να μη μιλήσει ποτέ για αυτήν τη σχέση. 

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος εξήγησε στην τηλεοπτική εκπομπή, η πελάτισσά του στρέφεται κατά της εκδοτικής εταιρείας American Media Inc – που εκδίδει το National Enquirer – η οποία είχε «αγοράσει» την ιστορία της σχέση της με τον Τραμπ με σκοπό να την αποσιωπήσει.

Σύμφωνα με την ΜακΝτούγκαλ, η εταιρεία αυτή συνεργάστηκε κρυφά με τον προσωπικό δικηγόρο του μετέπειτα προέδρου, Μάικλ Κοέν, ο οποίος υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τη συμφωνία. 

Με ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα της εξασφάλιζαν δική της στήλη στο περιοδικό και θα της εξασφάλιζαν φωτογραφήσεις και πρωτοσέλιδα, η εκδοτική εταιρεία έπεισε την κοπέλα να υπογράψει το συμβόλαιο σιωπής. Ο ίδιος ο δικηγόρος της ήταν «μιλημένος» από την American Media Inc και την έπεισε να βάλει την υπογραφή της χωρίς να διαβάσει τα «ψιλά γράμματα» υποστηρίζει σήμερα η ΜακΝτούγκαν. Γι’ αυτό εξάλλου και ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έπρεπε να λάβει το μοντέλο (σχεδόν το 45%) πήγε τελικά σε εκείνον.

H ΜακΝτούγκαλ έχει ήδη παραβιάσει σε μεγάλο βαθμό τη συμφωνία που τη δέσμευε να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Μιλώντας στον New Yorker την περασμένη εβδομάδα, η 46χρονη σήμερα γυναίκα περιέγραψε πώς γνώρισε τον Τραμπ το 2006, σε ένα πάρτι του Χιου Χέφνερ στο Μάγαρο του Playboy. O Τραμπ (που μόλις είχε αποκτήσει τον γιο του Μπάρον με τη Μελάνια) ενθουσιάστηκε αμέσως από την εντυπωσιακή καλλονή. Το έντονο ενδιαφέρον του πρόσεξαν αρκετά από τα στελέχη του τολμηρού περιοδικού. «Ουαου, έπαθε πλάκα μαζί σου. Να δεις που μπορεί να γίνεις η επόμενη σύζυγός του του», της είπαν μόλις αποχώρησε ο μεγιστάνας.

Με τη Μελάνια να λείπει στη Νέα Υόρκη με τον 3 μηνών γιο τους, ο Τραμπ είχε το πεδίο ελεύθερο. Κανόνισε να βγει ραντεβού με την ΜακΝτούγκαλ, το οποίο οδήγησε και στην πρώτη τους ερωτική επαφή. «Μόλις τελειώσαμε, εκείνος μου πρόσφερε χρήματα», εξομολογήθηκε η γυναίκα στον New Yorker, επισημαίνοντας ότι αυτό την στεναχώρησε. «Τον κοίταξα θλιμμένη και του είπα, “όχι ευχαριστώ, δεν είμαι τέτοια κοπέλα. Πήγα μαζί σου επειδή μου αρέσεις, όχι για τα λεφτά”. Εκείνος τότε μου είπε πως είμαι ξεχωριστή”.

Όπως λέει η ΜακΝτούγκαν, που είχε βγει Playmate της Χρονιάς το 1998, αυτό που την τράβηξε κυρίως στον Τραμπ ήταν η προσωπικότητα του, ιδίως η εξυπνάδα του και η γοητεία του. «Ήταν τόσο γλυκός και ευγενικός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, αυτοί αφορούσαν κυρίως τις διαφορές απόψεων αλλά και τις τύψεις για το γεγονός ότι ο Τραμπ ήταν παντρεμένος. Πάντως, αυτό που ενόχλησε κυρίως την 36χρονη (τότε) καλλονή ήταν τα χυδαία και ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει ο Τραμπ για έναν Αφροαμερικανό φίλο της, λέγοντας της ότι βγαίνει μαζί του επειδή της αρέσουν «τα μαύρα π…α». Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για εκείνη, οδηγώντας τους στον χωρισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook