38χρονος είχε “ανοίξει” οκτώ επιχειρήσεις αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 15.670 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (22.03.2018) από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Ηρακλείου, οχτώ (8) υποθέσεις κλοπών και μία  απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις, στην πόλη του  Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 38χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 04.09.2017  έως και την 06.02.2018  είχε διαπράξει  συνολικά οκτώ  κλοπές  και μία  απόπειρα  κλοπής σε  επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε από επιχειρήσεις χρήματα ,κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας  15.670 ευρώ.

Επιπλέον, ο 38χρονος  συνελήφθη  για παραβάσεις της Ν. Περί βεγγαλικών φωτοβολίδων και λοιπών αθυρμάτων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook