Ανακοίνωση του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Kαταβολή ενός έκτακτου επιδόματος ανεργίας για τους άνεργους ξενοδοχοϋπαλλήλους, ζητούν από την κυβερνηση οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου αναφέρεται:

“Το Σωματείο μας ενόψει Πάσχα ζητά από την Κυβέρνηση( έχουμε στείλει ήδη σχετικό αίτημα στην Υπουργό Εργασίας) και από την Υπουργό Εργασίας την καταβολή ενός έκτακτου επιδόματος ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για τους άνεργους ξενοδοχοϋπάλληλους, όπως γίνεται και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων.

Με επίδομα ανεργίας τριών μηνών οι εποχιακά ξενοδοχοϋπάλληλοι έχουν μείνει από τέλος Ιανουαρίου χωρίς ένα ευρώ εισόδημα. Φεβρουάριος, Μάρτιος ,Απρίλιος είναι μαύροι μήνες για τις οικογένειες μας.

Περιμένουμε να αρχίσουμε δουλειά περί τα τέλη Απριλίου να πληρωθούμε αν πληρωθούμε τέλος Μαϊου και όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν ενδιαφέρεται πως θα ζήσουμε Γιαυτό ζητούμε και απαιτούμε από τον ΟΑΕΔ άμεση καταβολή ενός έκτακτου επιδόματος ανεργίας ενόψει Πάσχα για να μπορέσουμε να περάσουμε τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, διαφορετικά όχι τραπέζι Πάσχα θα έχουμε αλλά και ούτε λαμπάδα θα μπορέσουμε να πάρουμε στα παιδιά μας.

Το παρόν έγγραφο θα το κοινοποιήσουμε και στους Βουλευτές του Ηρακλείου ζητώντας την στήριξη τους ,θεωρούμε ότι το αίτημα μας είναι δίκαιο και θα πρέπει να ικανοποιηθεί”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook