Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και ξύλο έπεσε σε κηδεία στη Μυρσίνη, όταν συγγενείς του εκλιπόντος έμαθαν πως άλλος συγγενής είχε απευθυνθεί στον Εισαγγελέα ζητώντας ιατροδικαστική έκθεση (με την υποψία ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν… περίεργος)! Όπως έλεγαν οι συγγενείς, ενήργησε κατ\’ αυτόν τον τρόπο γιατί ο εκλιπών δεν του είχε αφήσει το παραμικρό από τη μεγάλη περιουσία του!

Με το θάνατο του ηλικιωμένου, όπως δημοσιεύει το dete.gr, αρκετά συγγενικά του πρόσωπα κληρονόμησαν «κομμάτια» της περιουσίας του σε γη, ακίνητα και χρήμα, ένας όμως… ήταν ο δυσαρεστημένος! Λίγο πριν την κηδεία ο ίδιος απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα ζητώντας του να διατάξει τη διενέργεια ιατροδικαστικής έκθεσης ώστε να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου…

Η κίνηση του δεν έμεινε κρυφή! Έκανε το γύρο του χωριού και όπως ήταν αναμενόμενο -κατά τη διάρκεια της κηδείας- οι υπόλοιποι συγγενείς  τον κοιτούσαν με μισό μάτι!

Πριν καν προλάβουν οι νεκροθάφτες να «σκεπάσουν» το φέρετρο, οι «μουρμούρες» είχαν ενταθεί! Και το τι έγινε στη συνέχεια δύσκολα περιγράφεται!

Κάποιοι από τους συγγενείς τον πλησίασαν, άρχισαν να διαμαρτύρονται για όσα έκανε, αλλά δεν σταμάτησαν στις κουβέντες. Πολύ γρήγορα άρχισαν τις βρισιές ενώ στη συνέχεια έπεσαν και αρκετές… \”ψιλές\”!

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν άλλοι μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν! Πλέον ο συγγενής θεωρείται ως ο… «αποδιοπομπαίος τράγος» της οικογένειας. Όσο για την ιατροδικαστική έκθεση; Συνετάχθη, αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του ηλικιωμένου αποδίδεται σε φυσιολογικά αίτια!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook