Να στηρίξουμε τον Συνάνθρωπο στη νέα του δράση για την ανακαίνιση της Στέγης των κοριτσιών – Την Τετάρτη προχωρά σε εκλογές και για την ψήφιση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος, ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για την παρουσία τους καθώς και για τη μεγάλη και ενεργή συμμετοχή τους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου 2018, με σκοπό την παρουσίαση του έργου της και την ψήφιση της νέας μεγάλης δράσης της για το έτος 2018.

Έτσι, η νέα δράση του συλλόγου για το 2018, η οποία ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων, θα είναι η ανακαίνιση του κτηρίου της «Στέγης των κοριτσιών».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος σε ανακοίνωσή της:

Σύμφωνα με τους πόρους που θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε από δωρεές & χορηγίες καθώς και από τις διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το σωματείο μας, μπορεί να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε και μέρος των υπόλοιπων δράσεων που προτάθηκαν.

Η στήριξη του καθένα σας στη προσπάθειά μας έχει τεράστια δύναμη και μπορεί να προσφέρει αισιόδοξα χαμόγελα σε περισσότερους συνανθρώπους μας.

Εκλογές την Τετάρτη 28/3 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ

Η Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος, πρόκειται να πραγματοποιήσει εκλογές για την ψήφιση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:30 έως 20:30 στα γραφεία της επί της οδού Νεάρχου 23 και Γιαμπουδάκη, στο κτήριο του ΤΕΕ.

Οι υποψηφιότητες για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να υποβληθούν έως τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00, με τους εξής τρόπους:

➢ Στα γραφεία του συλλόγου (ανοικτά Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 με 13:00 στα νέα μας γραφεία επί της οδού Νεάρχου 23 & Γιαμπουδάκη – κτήριο ΤΕΕ, στο 1ος όροφο),

➢ Μέσω τηλέφωνου [28214 00063 και 694 7838174 (Γραμματεία: Λεκατσά Λίνα)],

➢ Μέσω email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook